dijous, 13 de gener del 2011

ATENCIÓ A LA NOTÍCIA!


Quina notícia? Per saber-ho cal que us carregueu de paciència, doncs és una notícia de fa cent anys, com aquest En Patufet de la imatge. Aquesta era la revista infantil que llegien els nens i les nenes de fa un segle. Però, no és aquesta la notícia, no! La notícia s'amaga a dins de la revista. Només haureu de clicar la imatge i esperar-vos uns segons o algun minut ( penseu que té cent anys) fins que aparegui la gran notícia. Llegiu, llegiu...Qui ho endevina?
Teniu de temps fins el 29 de Gener per fer-nos-ho saber amb els vostres comentaris.
COMENÇA EL GRAN CONCURS .
Ah, més pistes al bloc de La Biblioteca i potser a la Biblioteca de l'escola. Ull viu!
...I ara a La cova d'en Jerri, una nova pista.

11 comentaris:

  1. Els nens i nenes de primer A ja hem trobat la pista que ens heu deixat a la biblioteca. La pista és MASSA GRAN per poder-la escriure.

    ResponElimina
  2. Els alumnes de primer A ja hem trobat dues pistes a la biblioteca.Són MASSA GRAN per poder-vos-ho dir.

    ResponElimina
  3. Els alumnes de segon B també hem anat a la biblioteca i hem trobat moltes pistes d'en MASSA GRAN. Aconsellem que hi aneu perquè són fàcils de trobar.
    A la nostra classe tenim un còmic d'en MASSA GRAN i ens l'estem llegint.

    ResponElimina
  4. Els alumnes de 3r hem vist la noticia de la revista d'en Patufet i ja sabem la solució de la pista. Tenim moltes ganes de poder resoldre la següent pista. Segur que és MASSA GRAN per nosaltres.

    ResponElimina
  5. Els alumnes de 3r hem llegit la noticia de la revista d'en Patufet.Ja hem descobert la primera pista del concurs. Tenim moltes ganes d'investigar i resoldre la següent pista. Esperem que no sigui Massa gran per nosaltres.

    ResponElimina
  6. Ens ho em passat molt bé!!!Han sortit uns nens a llesgir i segur que guanyarem els de 3rA i 3rB.

    ResponElimina
  7. Els de 3r ens ho em passat molt bé!!!Han sortit una quants a llegir i segur que els guanyadors sarem els de 3rA i 3rB!!!

    ResponElimina
  8. Els alumnes de 1rB estem molt contents pwrquè hem descobert les pistes i a més, a més ens preguntem si les ha posat en Jerri, suposem que si, ja que és un drac molt guai i eixerit.

    ResponElimina
  9. Els nens i nenes de segon A, el passat divendres també vàrem anar a la Biblioteca, per trobar les pistes de l' aventurer MASSAGRAN i, encara que alguna estava força amagada, déu n'hi do les que vàrem trobar!!!
    Ah!, també tenim un còmic a la classe per llegir-lo.

    ResponElimina
  10. En aquest concurs ens agrada molt i desitgem guanyar!!!Hi a la bibioteca em trobat 5 pisstes.Hi vosaltres també les trobareu.

    ResponElimina
  11. Ens agrada molt el concurs!!!

    ResponElimina