diumenge, 15 de maig del 2011

LES LLAVORS DE GIRI-SIL


Hi ha hagut molt moviment a la biblioteca , i això perquè en Massagran va perdre l'equipatge al port de Barcelona quan tornava de Pagui - Pagui.
L'equipatge o caixa de camí d'en Massagran va arribar a la biblioteca de l'escola. Tota la quitxalla que el buscava la va poder trobar. Ah, i aquí no s'acaba tot, no. A més de la roba d'en Massagran hi havia missatges per tothom que ens deien que havia perdut les llavors de giri-sil que li havien regalat els pilipikis de Pagui - Pagui.
Haig de dir que la cerca d'aquestes llavors misterioses ha costat una mica, a alguns grups. Això és perquè van haver d'esperar que fes sol i un rellotge de sol per poder saber on és el Sud. El Sud era l'única pista que teníem per trobar les llavors de giri-sil.
Sort han tingut els caçadors i les caçadores de tresors perduts que casualment els alumnes de Sisè són uns grans experts en rellotges de sol i n'havien pintat un a la pista de l'escola. I així, situats en aquest rellotge van poder trobar el Sud i les llavors de giri-sil.
Jo estic molt content d'haver jugat amb tota la colla amb el GRAN CONCURS i aquestes caceres de tresor tan interessants. Us vull felicitar a tots i a totes per haver participat i jugat tan bé. Em vénen ganes de pensar-me'n un altre pel curs que ve. De moment :
-Us faria gràcia veure quan en Massagran va preparar l'equipatge?
Cliqueu la foto i veureu l'àlbum de fotos.

6 comentaris:

  1. Teresa, no t'hem trobat però a la fira de llibre vell hem vist llibres d'en Josep Mª Folch i Torres i amb il.lustracions d'en Junceda. Unes nenes de quart i de cinquè. Gràcies per donar-nos a conèixer tantes coses.

    ResponElimina
  2. No hi ha de què! Era molt interessant la fira i ens hem firat d'una Ventafocs d'en Folch i Torres il·lustrada per Junceda.Serà el llibre que heu vist?

    ResponElimina
  3. La classe de 5è ja hem trobat les llabors de giri-sil.

    ResponElimina
  4. Ara cal plantar-les, regar-les i esperar que creixin.

    ResponElimina
  5. Teresa la classe de 3rA ja vam trobar les llavors de girisil també em va divertir

    ResponElimina
  6. Arnau, ja les heu plantat? Si les cuideu bé potser tindreu pipes a finals d'estiu.

    ResponElimina