dimarts, 14 de juny del 2011

TEATRE MUSICAL : COMPANY DE STEPHEN SONDHEIM

Que ens agrada el teatre és ben evident. Teatre en català, en anglès, en castellà i teatre musical i l'òpera.
No és pas casualitat que a la nostra escola les arts escèniques siguin ben presents en el curriculum escolar. Quan els coneixements i la bona pràctica educativa es barregen amb allò que ens agrada i ens mou el treball serà engrescador. Que diguin el que vulguin però als mestres ens toca saber engrescar la quitxalla pels aprenentatges perquè no tot és fàcil .
En la foto hi coneixereu l'Eulàlia en la seva estrena com artista de teatre musical. El dijous, 9 de juny, a l'Institut del teatre de Vic, començà el cicle de dansa i teatre musical Molta merda!. L'obra que va obrir la temporada fou Company de Stephen Sondheim i dirigida per Antoni Font.
L'Eulàlia i els seus companys van fer una representació excel·lent, en una posada d'escena que jugava amb el negre de l'escenari i la il·luminació. Una obra coral en la qual els diferents personatges van poder lluir-se tot interpretant la seva cançó. Bravo bravissimo, Eulàlia!

Foto del web : Vicjove.com

2 comentaris:

  1. Felicitats Eulàlia, ja sabem que vas estar fantástica, m'hauria agradat poder ser a l'estrena però ...

    ResponElimina
  2. La vergonya de veure'm aquí al bloc ha fet que trigui una mica a contestar. Necessito explicar (com a persona que, a més, és mestra de música) que sentir que formes part de la música, viure-la des de dins i, en aquest cas, actuar-la amb el cos, és una experiència increible i única. Animo a tothom que senti el cuquet de l'actuació (en totes les seves variants) que ho provi i deixi de banda vergonyes i complexes. Teresa, Manotse, gràcies per el vostre suport!

    ResponElimina