dijous, 14 de març de 2013

LLEGIR AMB ELS ULLS I ESCOLTAR AMB EL COR


Les poings sur les iles from Sang hyun on Vimeo.

8 comentaris:

 1. Aquesta història et fa pensar molt és molt divertida

  ResponElimina
 2. questa història té uns dibuixos molt bonics i és molt divertida i artística. Perquè encara que no entengui la lletra o el que diu ho he entès molt bé.

  ResponElimina
 3. Jo penso que quan el nen està feliç perseguint la llavor i han uns arbres molt bonics, però quan es despista i perd la llavor llavors es comença a veure com arriba a un lloc que no hi han arbres bonics.

  ResponElimina
 4. Jo penso que també et fa pensar i les imatges són molt maques, encara que no he entes el que deien però tot i aixís es molt divertit.

  ResponElimina
 5. Jo penso que el nen primer està content però quan perd la llavor es posa trist i per això es torna el bosc gris i fosc. Però es molt divertida.

  ResponElimina
 6. Jo penso que aquesta historia m'ha agradat molt. El primer cop està content perquè persegueix la llavor i quan la pert el cel es torna gris perquè està trist i quan troba la llavor i la planta l'arbre sur de colors perquè torna a ser feliç.

  ResponElimina
 7. Jo no he entès el que deia però amb la expressió de la musica i del nen ho he entès tot.

  ResponElimina
 8. Jo penso que el nen està content però quan perd la llavor es posa trist i llavors quan la torna a trobar l'abre ja és de colors i torna a ser feliç

  ResponElimina