dimarts, 29 de novembre del 2011

-QUI S'HA PERDUT A LA CIUTAT BLANCA?

Després d'un Novembre Rondallaire dedicat a Enric Valor estareu inspiradíssims i ben preparats per inventar-vos entre tota la colla un conte encadenat.
La foto és el punt de partida i font d'inspiració.
Un dinosaure a la Ciutat de les Arts i de les Ciències a València. Passat i futur.
-Qui comença?

Fes-ho amb el teu comentari.

9 comentaris:

  1. Hi havia una vegada a València un home que es deia Lluís es va inventar la màquina del temps i se’n va anar a l’època prehistòrica on encara hi havien els dinosaures.

    ResponElimina
  2. Quan va sorir de la maquina es va espantar molt, perquè a devant seu s’hi va trobar un Tiranosaure-rex, va començar a corre fins que va entrar a dins d’una cova on el Tiranosaure-rex no hi podia entrar.

    ResponElimina
  3. Es va estar molt temps viatjant a dintre la màquina i quan va arribar a la edat Mitjana ho va trobar tot molt diferent, allà la gent anava vestida molt diferent, menjaven coses que per ell eren molt estranyes.

    ResponElimina
  4. Perquè no els hi sembles estrany és va canviar de roba.
    Hi va passar un any i és va acostumar a la roba i el menjar,tothom el coneixia per lo simpàtic que era

    ResponElimina
  5. En Lluís dornia dintre de la màquina i sense voler va tocar un boto que el va transportà a l’edat moderna. Quan es va desperta es va sortir fora i va veure que tot era diferent i la gent s’enreia d’ell.

    ResponElimina
  6. Va pensar que estava a Mart o en algun planeta estrany. En el seu cap només hi voltaven bestieses:Que si això que si allò... No sabia què fer.

    ResponElimina
  7. Quan va veure que tothom se li enreien d'ell, va apretar tots els botons de la màquina ràpidament.
    Cosa que la màquina del temps va sufrir una sobredescarga elèctrica.

    ResponElimina
  8. Hi la maquina del temps es va queda parada de la sobrecarga pero vulia construira un altre perque thotom senreia dell per lo que portava hi per lo que menjava

    ResponElimina
  9. el final va construir una altre máquina del tmps peró quan lestava a pun d'enjagar-la no va funcionar i va buscar quin era el problema però no el trpbava

    ResponElimina